Home » » Buku Primbon Mantra Spiritual Kesaktian

Buku Primbon Mantra Spiritual Kesaktian


Mahar Rp 30,000

Kode Barang : BK713
Nama Produk Barang : Buku Primbon Mantra Spiritual Kesaktian

DAFTAR KITAB BUKU PRIMBON JAPA MANTRA
( Harap Diamalkan dengan Baik dan Bijak )

  1. Mantra pangasihan kun jali
  2. Mantra pambuka rasane wanita
  3. Mantra angenakake rasa marang wanita
  4. Mantra aji asamaragama
  5. Mantra aji jaya purusa iya lanang sejati
  6. Mantra yen arsa nitisake wjinine manungsa
  7. Mantra aji pamepetan tuwuh
  8. Mantra aji anuwuhake wiji putra becik
  9. Mantra murih manise calatu (Aji sri widara)
  10. Mantra pangiruping daya
  11. Mantra kanggo nyupeketake pamitran
  12. Mantra kanggo panyuwun dawaning umur
  13. Mantra murih jinurung sasedyane
  14. Mantra cemeti ageme kanjeng nabi sulaiman
  15. Mantra pangageman luhur
  16. Mantra madangake pikir
  17. Mantra padanyangan murih rineksa kuwat slamet
  18. Mantra angilangake was kuwatir
  19. Mantra pamudaring prakara
  20. Mantra panawa sakalir
  21. mantra anggedegake rupa, medeni nggegirisi
  22. Mantra sapu jagad
  23. Mantra ismu kasoran
  24. Mantra teguh ing braja
  25. Mantra panulaking braja
  26. Mantra pangluputan mimising bedil
  27. Mantra piranti ngedohake mimis
  28. Mantra timbulan
  29. Mantra timbul lembu sekilan piranti nimbul bala
  30. Mantra pangabaran gelap sayuta
  31. Mantra piranti ngilangake kewanening mungsuh
  32. Mantra penyirepan kruma raja singa
  33. Mantra kanggo mateni dayaning upas sakalir
  34. Mantra marang jinising uler sapanunggalane
  35. Mantra panangkising sungu sapi utawa sungu kebo
  36. Mantra panatasan
  37. Mantra panatasan lamun ambedil
  38. Mantra penglarisan kanggo wong dagang
  39. Mantra sesinggah maling
  40. Mantra kanggo mulyakake wong lara
  41. Mantra panawa sabarang
  42. Mantra tulak tenung utawa sakehing wiyasa
  43. Mantra tetulaking bencana sakalir
  44. Mantra tetulaking pageblug gede
  45. Puja mantra panulaking tuju teluh tenung taragnyanya sapanunggalane bangsaning wiyasa
  46. Aji pangasihan sukmaningrat sajati
  47. Aji pangasihan cahya mulya
  48. Aji pangasihan sis emar kuning
  49. Aji mas kumambang iya puspa kumambang
  50. Aji pamiluta ga’ib
  51. Uga aji pamiluta ga’ib
  52. Aji pangirup nyawa lan susma
  53. Aji palimunan
  54. Aji palimunan
  55. Aji panglemesan sakehing wesi
  56. Aji panglemesan braja
  57. Aji brata lamatan pangleburing mungsuh
  58. Aji brajamusti
  59. Aji jaya teguh timbul
  60. Aji welut putih
  61. Aji ni bragola teguh alot
  62. Aji serut berkutut
  63. Aji kaprawiran ilmu hak
  64. Aji pamboyan bandung bandawasa
  65. Uga tunggale aji pamboyan bandung bandawasa
  66. Aji jaya sampurna agung sawabe
  67. Aji jayengkaton
  68. Aji jaranguyang
  69. Aji teguh timbul
  70. Aki kasekten ga’ib
  71. Aji cocak ijo pangasihan
  72. Aji cocak iso teguh ayu
  73. Aji cocak ijo jero
  74. Aji cocak ijo ga’ib
  75. Aji cocak ijo karaton
  76. Naptu dina pitu, pasaran lima
  77. Petung tibaning slametane wong tinggal dunya
  78. Watake manungsa miturut dina pasaran
  79. Petung kanggo jodo
  80. Katarunggane manungsa
  81. Pujine dina pitu
  82. Kawasane puji dina pitu
  83. Sawahe puji dina pitu
  84. Pujine badan sakojur
  85. Pujine bangsaning napas patang prakara
  86. Pujine bangsaning nafsu patang kara
  87. Pujine bangsaning ati patang prakara
  88. Pujine wijining manungsa
  89. Pujine anasiring manungsa
  90. Pujine ma’rifat suci lair batin
  91. Pujine yen arep sare
  92. Pujine yen wungu sare
  93. Pujine ambebuwang sesuker
  94. Pujine yen asene
  95. Pujine yen siram padinan
  96. Pujine jinabat arep kawejang ilmu
  97. Puji sarining gampang,anggampangke kang sinedya
  98. Pujine yen dahar
  99. Pujine bebedan supaya rahayu slamet
  100. Pujine bebedan,kuwasane teguh rahayu tan winangenan
  101. Puji rupa-rupa agung sawahe
  102. Puja pujine ilmu rasa ageme para nabi
  103. Urip-eling-Allah-aku
  104. Puja mantra rahayu slamet
  105. Japane nyundang wong arep manak
  106. Japa sembur suwuk marang bocah lanang
  107. Japa sembur suwuk marang bocah wadon
  108. Japa suwuk bocah budi angayang
  109. Japa suwuk bocah nangis
  110. Japa kanggo nambani wong lara bengang
  111. Jopa-japu kanggo nambani wong lara katisen
  112. Jopa-japu kanggo panundung lara ngelu
  113. Jopa-japu kanggo panundung sakehe lelara
  114. 34.Jopa-jopu kanggo ngukuhake untu lan kanggo nyingkirake uler
  115. Mantra adus kramas kaping 3 ing sajrone selapan dina
  116. Mantra adus nganggo ciduk lan siwur
  117. Mantra pasucen kanggo adus ing tanggal 1 lan tanggal 15
  118. Mantra padusan penganten
  119. Mantra kawin batin
  120. Mantra nikah hak
  121. Mantra nikah batin
  122. Mantra niyate kawin batin
  123. Ismu pengirupan
  124. Ismu kateguhan surat bismillah
  125. Ismu petake baginda ‘ali
  126. Ismu petake baginda ambyah
  127. Ismu kanggo nyulap sarupaning sulapan
  128. Ismu aji gajah wulung
  129. Ismu guntingan
  130. Ismu guntingan seje rupa
  131. Ismu guntingan saje rupa maneh
  132. Ismu pambuntetan bedil
  133. Ismu pangedepan
  134. Ismu karosan gulinggang jati
  135. Ismu condong campuring asmara tunggal
  136. Ismu pangedepan lan panglereban
  137. Ilmu I m a n
  138. Ilmu tauhid
  139. Ilmu ma’rifat
  140. Ilmu tapel adam lamun arep ketekan sedyane
  141. Kancinge ilmu tapel adam kabeh
  142. Ilmu karosan kang metu saka karasulan
  143. Ilmu hak kagungane kanjeng sesuhunan kalijaga
  144. Ilmu pancer nagara ingaran jumanten wilis
  145. Ilmu bumi pepitu
  146. Ilmu pangleburan badan anglebur sakehing dosa
  147. Pikukuhing iman iku wolu
  148. Syahadat syari’at
  149. Syahadat tarekat
  150. Atase syari’at lan lakune wong syari’at
  151. Atase tarekat lan lakune wong tarekat
  152. Atase hakekat lan lakune wong hakekat
  153. Atase ma’rifat lan lakune wong ma’rifat
  154. Salat da’im
  155. Salat mutlaq
  156. Salat kusta
  157. Salat ismu’alam
  158. Salam batin kanggo nyenyuwun nugrahaning pangeran
  159. Salat wujud ning
  160. Salat jati sadurunge ana salat
  161. Anasir dadi tingkahing salat
  162. Anasiring muhammad
  163. Pasucian jaba lan jero
  164. Pasucian rasulullah
  165. Pasucian nur muhammad
  166. Pasucian nur muhammad
  167. Niyate adus murih teguh rahayu santosa
  168. Niyate adus teguh ayuning badan
  169. Niyate melek murih rahayu santosa
  170. Pasrah sare
  171. Pasrah wungu
  172. Panetep santosaning iman
  173. Pagadikane rasullulah bab jumenenge manungsa
  174. Badan muhammad karsa allah
  175. Basa araning manungsa
  176. Titipan kang dumunung ing manungsa
  177. Bakale manungsa
  178. Dunungsifat 30 ing badaning manungsa
  179. Sayektine sifat 20 jaba jero
  180. Angsa pangeran lan bangsa kawula
  181. Sa’at baginda ali kanggo mangkat nglurung perang
  182. Ambagegake jabang bayi lahir
  183. Suwuk bocah lara murih waras
  184. Pucuk gung sawabe teguh yuwana
  185. Suwarga lair kang aran makdum sarpin
  186. Ilmu karatoning wali pitu
  187. Iki panuwun teteping iman
  188. Kawruh marang panuwun
  189. Iki marang kawruhing ngaurip
  190. Uga kawruhing ngaurip
  191. Uga kawruhing ngaurip
  192. Kawruh marang pamuji
  193. Uga kawruh marang pamuji
  194. Uga marang pamuji
  195. Iki marang kawruh
  196. Iki pepujian
  197. Iki kalimah loro
  198. Iki langit lapis pitu
  199. Iki khakullah
  200. Iki pikukuhing sarira
  201. Purba karo wasea
  202. Tetulak marang piala utawa marang wisa
  203. Iki pengasihan
  204. Iki panedepan karo pengasihan
  205. Uga pangadepan karo pengasihan
  206. Iki pangedepan marang kawula lan kutu-kutu walang ataga
  207. Pangedepan sawarnaing lelembut
  208. Iki pangedepan karo karosan
  209. Iki marang pangageman kaluhuran
  210. Iki marang kawruh pangageman
  211. Iki marang pangageman kaluhuran
  212. Uga pangageman kaluhuran
  213. Iki pangageman kaluhuran
  214. Uga pangageman kaluhuran
  215. Uga pangageman luhur
  216. Iki pangageman menawa busana kaprabon
  217. Asma-dzat-kodrat-afal
  218. Obah lan polah
  219. Pengikut rasa
  220. Lamun ujung utawa salaman
  221. Donga pambungkeman sakalir
  222. Donga panerang udan
  223. Donga supaya betah luwe
  224. Donga keslametan
  225. Donga keslametan donya akhirat
  226. Donga supaya dingapura dening gusti allah
  227. Donga panyuwun darajat
  228. Donga tolak balak
  229. Donga ngadepi keruwetan
  230. Donga ngilanagake penyakit saka awake dewe
  231. Donga ziarah kubur
  232. Donga arwah
  233. Donga kanggo nuju marang kamulyan
  234. Donga yen arep mapan turu
  235. Donga njaluk impen
  236. Donga yen ngimpi becik
  237. Donga yen ngimpi ala
  238. Donga tangi turu
  239. Donga yen arep mlebu kakus
  240. Donga yen arep metu saka kakus
  241. Donga yen arep mlebu omah
  242. Donga yen arep metu saka omah
  243. Donga supaya luput saka prahara gede
SERTA MASIH BANYAK LAGI


Cara Mendapatkan Buku Primbon Japa Mantra Kesaktian
Bagi saudara yang berminat silahkan saja langsung hub
Kirimkan SMS ke nomer yang telah kami sediakan dengan format seperti dibawah ini
Kode Barang yang di pesan :........
Nama Lengkap :…
Tgl Lahir :….
Alamat Lengkap :…

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    BarangKoleksi.com Merupakan Toko Online Situs Pemaharan Barang Koleksi Pusaka terlengkap Dan Terpercaya, Kini Kami Hadir Dengan Tujuan Untuk Melestarikan Budaya Leluhur Kita Agar Tidak Hilang Terlekang Oleh Waktu.Barang Koleksi memaharkan Berbagai Macam Benda Pusaka,Berbagai Jenis Batu Mustika Dan Berbagai Macam Benda Bertuah Asli Alam Lainnya, Di Antaranya Mustika Bertuah Pusaka KunoBenda BertuahBarang MistikAzimat BertuahPusaka BertuahMinyak Pengasihan PeletKayu BertuahKujangTasbih BertuahGelangSusukBatu MuliaBulu PerinduPusaka KerisTombakPedangMani GajahJenglotMerah DelimaSemar MesemRajah AmpuhBatu Pusaka Berkhodam,  Dan Kami Menjamin Semua Barang Yang Kami Sediakan Adalah Asli Bukan Palsu.Selain Itu Kami Juga Menyediakan Artikel Tentang Ilmu Kesaktian, AjianAmalan Mantra Ampuh Dalam Dunia SpiritualSemua Bisa Di Baca Di Pelajari Secara Gratis.Insya Allah Semua bisa kami tangani langsung atau pun jarak Jauh. Dalam ajaran semua Kitab disebutkan bahwa Tuhan tidak akan mengubah nasib manusia jika manusia tidak berusaha, mempunyai salah satu produk bertuah bagian dari usaha walaupun kita tahu tidak ada satu bendapun yang bisa merubah nasib manusia kecuali Tuhan Berkehendak untuk merubahnya.Dengan demikian sangat jelas dan terang bahwa yang bisa memberikan Garansi atas Perubahan Nasib anda tidak lain Hanyalah Tuhan Yang Maha Esa. Tidak ada satu manusia pun yang bisa merubah nasib anda kecuali ikhtiar usaha dan atas Ijin Tuhan Yang Maha Kuasa.Mari bersama kami untuk mewujudkan hidup yang bahagia dan sejahtera tanpa masalah dengan mendekatkan diri kepada Tuhan YME melalui perantaranya.semoga kita bisa menjalin silaturahmi dan bahkan bisa menjadi saudara selama-lamanya, karena bagi kami mempunyai banyak saudara jauh lebih baik daripada satu musuh.

    Pencarian Terkait Buku Primbon Mantra Spiritual Kesaktian, mantra jawa kuno, mantra jawa kuno tanpa puasa, mantra jawa kuno untuk memikat wanita, mantra jawa pengasihan, mantra kuno berbahasa sansekerta tertua terdiri dari 6 kata, primbon mantra pelet wanita, mantra jawa lucu, ajian jawa tanpa puasa,,

    ____________________________________________________________